Staanplaatsen en verhuur van stacaravans in Morbihan

Staanplaatsen en verhuur van stacaravans in Morbihan

In het hart van de Morbihan, in Noyal-Muzillac, op enkele kilometers van de stranden van Damgan, strekt onze 4-sterrencamping Le Moulin de Cadillac zich uit over 7 hectare, aan de oever van een riviertje. Hier gaan comfort en ontspanning hand in hand. Dit alles in een zeer natuurlijke, familiale en ontspannen sfeer. Een perfecte bestemming om het plezier van kamperen in Morbihan en de geneugten van een vakantie in de buitenlucht in Zuid-Bretagne te (her)ontdekken!

Campingplaatsen, terug naar de natuur

Geniet van een vakantie zo dicht mogelijk bij de natuur zonder uw comfort op te offeren! Voor een eerste kampeerervaring in Morbihan of om uw kampeerziel op peil te houden, biedt Le Moulin de Cadillac staanplaatsen voor tenten, caravans en campers.

Gelegen in een natuurlijke en schaduwrijke omgeving, is elke kampeerplaats omzoomd door aangelegde heggen. Water- en elektriciteitspunten zijn verspreid over de camping. Voor uw comfort staan 3 sanitaire blokken tot uw beschikking. Ze zijn uitgerust voor gezinnen met baby's en personen met beperkte mobiliteit.

Verhuur van stacaravans, de grote luxe van kampeervakanties

Nog niet klaar om onder een tent te slapen? Onze 4-sterren camping Le Moulin de Cadillac biedt u de mogelijkheid om volledig ingerichte stacaravans en bungalows te huren voor maximaal 8 personen.

Gelegen in een bosrijke en bloemrijke omgeving, beschikt elke accommodatie over een aangename woonkamer en een all-inclusive keukenhoek, twee of drie slaapkamers, badkamer en toilet, eenvoudig, halfoverdekt of overdekt terras. Ideaal voor een kampeervakantie in Morbihan zonder afbreuk te doen aan comfort.

- Minderjarigen moeten vergezeld zijn van een verantwoordelijke ouder.

Nuttige links & documentatie :