Een 4-sterren camping in Zuid-Bretagne

Een 4-sterren camping in Zuid-Bretagne

Geniet van een comfortabel verblijf in Zuid-Bretagne dankzij de diensten van de camping

Om uw vakantie in Zuid-Bretagne zo goed mogelijk te laten verlopen, biedt onze camping u een groot aantal diensten aan, met als enige doel u het leven gemakkelijker te maken! Als u meer wilt weten over de soorten diensten en faciliteiten die op de camping beschikbaar zijn, aarzel dan niet om contact op te nemen met de receptie.

Onder de vele diensten die de camping in Bretagne aanbiedt, kunt u profiteren van een gratis Wifi-verbinding in de bar en een internetruimte met een computer bij de receptie. U kunt in contact blijven en foto's van uw vakantie op sociale netwerken plaatsen!

Binnen de camping hebben we een functionele wasruimte met een wasmachine en een droger. U kunt voor uw was zorgen tijdens uw kampeervakantie.

Er is een kruidenierswinkel ter plaatse voor al die last-minute behoeften en vergeten items tijdens uw verblijf. Brood en gebak zijn ook verkrijgbaar tijdens schoolvakanties en speciale weekends (brugweek).

Liefhebbers van lekker eten zullen blij zijn met de mogelijkheid om gezamenlijke barbecues te organiseren tussen kampeerders, dankzij onze speciale voorzieningen. In het hoogseizoen kunt u op de camping genieten van eenvoudige gerechten zoals patat, pizza's en pannenkoeken. Een rotisserie komt u ook twee keer per week kip aanbieden.

Nuttige links & documentatie :