Camping met dierenpark in Morbihan

Camping met dierenpark in Morbihan

Wat is er beter dan een camping met een miniboerderij in Morbihan om opnieuw in contact te komen met de natuur tijdens uw vakantie in Bretagne? Ontdek het dierenpark van de Moulin de Cadillac, een plaats van ontdekking en ontspanning die erg in de smaak valt bij gezinnen, temidden van een heleboel dieren, de een nog schattiger dan de ander.

Een camping waar dieren koning zijn

Als u op zoek bent naar een rustige en ontspannende plek waar u en uw kinderen knuffelmomenten kunnen delen, ga dan naar het kleine dierenpark op onze camping **** Le Moulin de Cadillac!

In een natuurlijke en landelijke omgeving kunnen alle dieren vrij rondlopen, of in halve vrijheid in hun omheinde verblijf. De meeste bewoners van het park komen uit onze streken. Anderen komen van verder weg, maar passen zich heel goed aan ons milde Bretonse klimaat aan.

In direct contact met de dieren biedt dit kleine universum een uitgelezen kans om knuffelige momenten met het gezin door te brengen. Het is zowel een ruimte voor ontspanning en vrije tijd die anders is dan het gewone, als een speelse leerplek voor kinderen.

Het is algemeen bekend dat kinderen dol zijn op boerderijdieren!

Hebben dieren geen gezelschap nodig? Natuurlijk doen ze dat. Dus aarzel niet om hen te komen ontmoeten! Dit is een gelegenheid om de boerderijdieren te leren kennen, ze te observeren, te aaien en hun manier van leven beter te begrijpen!

U en uw kinderen zullen kennis kunnen maken met kalfjes, koeien en Vietnamese varkens, maar ook met dwerggeiten, Jacob schapen, een pony, ezels uit Poitou, lama's uit Peru, en vele anderen... Op het erf: kippen, kalkoenen, fazanten, duiven, kleurrijke pauwen, en nog veel meer!

De top 5 dieren in het park

Zonder vooringenomenheid te willen tonen, want onze dieren zijn stuk voor stuk zeer innemend, volgen hier enkele van onze meest populaire bewoners bij gezinnen.

1. De pony

Ze zijn het lievelingsvriendje van de kinderen! Het moet gezegd worden dat pony's een manier hebben om met kinderen om te gaan. Zachtaardig, aanhankelijk en zeer gehecht aan mensen, ze zijn zeer vriendelijk met kinderen.

2. Geiten

De geit is niet alleen aandoenlijk, hij is ook heel nieuwsgierig en vaak grappig, vooral wanneer hij capriolen uithaalt. Het zal altijd naar je toe komen om te vragen om een paar strelingen.

3. Schapen

Schapen zijn aanhankelijke, zeer zachtaardige dieren, hoewel ze een beetje schuw zijn. Het is aan jou om zijn vertrouwen te winnen! Het is ook een echte kleine maaier op pootjes die ons helpt om het park op te ruimen!

4. De lama's

Van de lama wordt gezegd dat hij humeurig is en spuugt. Deze kleine kameelachtige uit Peru is echter een zeer sociaal en volgzaam huisdier dat gemakkelijk te aaien is.

5. Kippen

Geen boerderij zonder kippen! Er zijn veel kippen in het park, van verschillende rassen. Zij stellen ons in staat om goede verse eieren te hebben, en van tijd tot tijd een paar kuikens die de kinderen graag zien opgroeien.

En jij, welk vakantiegezelschap wordt jouw favoriet?

Nuttige links & documentatie :