Een uniek watergebied in Morbihan

Een uniek watergebied in Morbihan

Een uitzonderlijk watergebied in Zuid-Bretagne

Van april tot september kunt u een groot overdekt en verwarmd zwemparadijs voor kinderen en volwassenen ontdekken. In het hart van Morbihan, geniet van alle geneugten van het water... Glijden, zwemmen, spelen, spetteren. Onze 1.000m² zullen kinderen en volwassenen verleiden in een kleurrijk en fleurig universum.

Voordat u vertrekt naar de natuurlijke en culturele schatten rondom de camping of bij terugkomst van een wandeling, kunt u genieten van een zwemsessie in het verwarmde zwembad. Dit is een ideale plek voor ouders om te ontspannen terwijl hun kinderen in het rivierbad spelen op de glijbanen, de pentagliss of de waterspelen. Onze uitrusting is origineel en biedt veel verschillende manieren om met water te spelen.

Camping Le Moulin de Cadillac in Morbihan biedt u binnen zijn overdekte waterzone

  • 2 dia's
  • 4 pentaglides
  • 1 Spacehole
  • 1 Kamikaze
  • 1 waterboom met een omvallend watervat, tunnels, waterstralen...
  • Een rivier met stroming

Het spacehole, de glijbaan die je alle kleuren laat zien. Kom en test jezelf op de kamikaze, de glijbaan die hoofden doet omdraaien.

Een verwarmd binnenzwembad en een jacuzzi

Om te ontspannen of te zwemmen, voor de luien en de sportievelingen, de camping Moulin de Cadillac heeft aan alles gedacht! Nog steeds binnen deze ruimte, uniek in Morbihan, bedekt met 1000 m², beschikt u over een groot zwembad met verschillende dieptes voor het hele gezin (max. 1,35m diep), evenals een jacuzzi.

Een pierenbad en waterspelletjes voor kinderen

De camping heeft aan de kleintjes en hun ouders gedacht... In deze grote overdekte waterruimte heeft u een prachtig peuterbad met 15 cm water waarin grappige dieren (een giraffe en een slang) rondlopen.

Rond dit uitzonderlijke overdekte zwembad in Morbihan

U kunt niet alleen genieten van deze magische plek op een paar minuten van uw kampeerplaats of huuraccommodatie in een stacaravan in Morbihan, het waterpark van de camping beschikt ook over kleedkamers.

De ligbedden in het solarium zijn ontworpen voor ontspanning aan de voorkant van de verschillende zwembaden. In het hoogseizoen organiseren wij avondzwemmen om ons waterpark vanuit een andere hoek te ontdekken.

Het overdekte zwembad is geopend van het begin van de voorjaarsvakantie tot half september, van 10.00 tot 12.30 uur en van 14.00 tot 19.00 uur. De openingstijden zijn van 10.00 tot 12.30 uur 's ochtends en van 14.00 tot 19.00 uur 's middags en 's avonds.

Nuttige links & documentatie :