Welkom op de website van camping "Moulin de Cadillac" in Morbihan, Bretagne

 

Camping Moulin de Cadillac strekt zich uit over 7 hectare en is gelegen in een rustige bosrijke omgeving aan de rand van een rivier.

Comfort en ontspanning in combinatie met natuur en waterplezier in een gezellige ontspannen sfeer.

De camping is van 01-04 tot 17-09 geopend, of u nu met een tent, caravan of camper bent, u kunt bij ons terecht op ruime grasrijke staanplaatsen afgebakend door heggen die zorgen voor rust en intimiteit.
Voor meer comfort bieden we ook stacaravans en vakantiehuisjes.

Tijdens uw verblijf ontdekt u onze diensten en activiteiten, een verwarmd overdekt waterpark, een verwarmd buitenbad, een dierenpark, een meer waar u kunt vissen, een tennisveld, een multisporterrein, een speelweide, spelzalen, een bar en volop activiteiten in juli en augustus.

De receptie is van 9.00 tot 12.00 u en van 14.00 tot 18.00 u geopend in het laagseizoen en van 9.00 tot 20.00 u in het hoogseizoen (juli en augustus).

En ce moment sur le Blog
La saison 2019 en préparation dans votre camping en Bretagne Sud

Mer dans le Morbihan

Vous pensez déjà à vos prochaines vacances dans le Morbihan ? De notre côté, l’ouverture de la saison 2019 est déjà dans toutes les têtes. Notre équipe s'y prépare avec enthousiasme de façon à ce que tout soit parfait lors de votre arrivée au camping. Découvrez un petit aperçu de ce qui vous attend pour la nouvelle saison !