Activiteiten op de camping

Activiteiten op de camping

Plezier, ontspanning en vermaak op de camping in Morbihan

Door u te verwelkomen op een groene kampeerplaats of in een huuraccommodatie in een stacaravan in Morbihan, bieden wij u de faciliteiten en de natuurlijke omgeving waarop ons etablissement is gebaseerd. Allereerst zal ons beroemde waterpark jong en oud bekoren met zijn verschillende zwembaden, glijbanen en waterspelen. Nog steeds op het thema van het water, nodigen wij u uit op ons charmante meer om te vissen in een rustige en natuurlijke sfeer. Dit is een goede manier om uw kinderen kennis te laten maken met deze activiteit. Het dierenpark van de camping is ook een magische plek voor kinderen, waar ze van dichtbij kennis kunnen maken met zachtaardige boerderijdieren.

Sportactiviteiten op de camping

Sportievelingen kunnen terecht op het multisportterrein voor verschillende teamsportwedstrijden, tennissen, petanque spelen en aan outdoor fitness doen! Er is ook een speeltuin voor kinderen om te spelen, evenals een opblaasbare structuur.

Om in een goed humeur uw dorst te lessen, kunt u terecht in de bar van de camping, die tijdens het hoogseizoen in Zuid-Bretagne het vertrekpunt is voor vele activiteiten.

Nuttige links & documentatie :