Camping Morbihan 4* en zijn waterruimte met glijbaan

Camping Morbihan 4* en zijn waterruimte met glijbaan

het zonnige zwembad en zijn glijbaan in Zuid-Bretagne

Op een steenworp afstand van uw paradijselijke hoekje op de camping ligt het buitenzwembad van de camping. Geniet onder de Bretonse zon van deze plek van spel en ontspanning voor jong en oud. Ons verwarmd buitenzwembad nodigt u uit om een duik te nemen voor of na een dagje uit in de Morbihan streek.

het buitenzwembad voor kinderen

De kinderen kunnen ook van het water genieten dankzij het pierenbadje van de camping. De allerkleinsten zullen dol zijn op de waterspelletjes! Tieners, jonge tieners en kinderen zullen dol zijn op de glijbaanen in het buitenzwembad, waar ze het plezier van het glijden kunnen ervaren. Om uw kleurtje rond de zwembaden te perfectioneren, zijn de terrassen uitgerust met ligbedden.

Het buitenzwembad is geopend van Hemelvaart weekend tot half september van 10:30 tot 20:00.

De Tsunami met boeien voor gegarandeerde sensaties!

Dit jaar moet je hoog komen, op 13 m kun je een boei omdoen om deze nieuwigheid te temmen, in duo of solo. Lanceer jezelf voor een afdaling die je zal doen gillen van genot en sterke sensaties zal geven. Hou vol, eenmaal boven kun je achteruit en de afdaling voltooien in een lange tunnel vol duisternis en gekleurde lichtringen, een uitzonderlijk visueel effect, om te landen in een spetterende finale.

Kom en amuseer je. Daag jezelf uit op de pentaglide. Kies een van de 2 sporen, stijg op en laat je glijden om met een grote plons te eindigen.

Om te doen wat de groten doen, kunnen de kleintjes ook het plezier van het glijden ontdekken op de 3 miniglijbanen

De reuzenglijbanen zijn toegankelijk vanaf 10 jaar. Kinderen moeten onder de verantwoordelijkheid van een volwassene staan.

Nuttige links & documentatie :