Camping in Morbihan met sport-, vrijetijds- en animatiemogelijkheden

Camping in Morbihan met sport-, vrijetijds- en animatiemogelijkheden

De vakantietijd is de tijd om samen te komen, te lachen en plezier te maken met je familie, plezier te maken en te ontspannen met vrienden, te sporten en je zinnen te verzetten. Ontdek exclusief het programma voor de perfecte kampeervakantie in Morbihan!

Zwembad, sport en vrijetijdsactiviteiten, de winnende cocktail voor uw vakantie in Morbihan!

Zodra je aankomt op de camping, zodra je je koffers hebt neergezet, ga je meteen naar het zwembad! Het waterparadijs is het eerste waar u aan denkt als uw vakantie begint! Er is keuze uit een overdekt waterpark met glijbanen en Space Hole, pentagliss, waterboom, stroomrivier, jacuzzi...

Schijnt de zon? U kunt ook gebruik maken van het verwarmde buitenzwembad met zijn zwembad, zijn sensationele glijbaan, zijn leuke pierenbadje voor de kinderen en zijn enorme solarium voor de ouders. Ieder zijn meug!

Een beetje sport, ontspanning en een flinke dosis goed humeur? Het multisportterrein is ideaal voor jonge sporters die er voetbaltoernooien kunnen organiseren, zich kunnen uitleven en elkaar kunnen ontmoeten. Wil je andere kampeerders leren kennen? Waarom neemt u dan niet deel aan een fitness-sessie in de open lucht of een petanquewedstrijd op de jeu de boulesbaan?

Natuurlijk worden de kinderen niet vergeten. De camping heeft een speeltuin voor de kleintjes, evenals een opblaasbare structuur. En hoe zit het met de tieners? Voor hen staat een speelkamer ter beschikking met biljart, tafelvoetbal, flipperkast, videospelletjes en tafeltennis.

Wilt u de charme van het leven op de boerderij (her)ontdekken? Het dierenpark van de camping nodigt u uit om vriendschap te sluiten met pony, ezel, varkens, geiten, schapen, lama's en kleurrijke pauwen. Liefhebbers van de hengelsport kunnen hun favoriete tijdverdrijf beoefenen door te proberen de grootste forel, een mooie karper of enkele voorns te vangen.

Campingactiviteiten: gezelligheid, gelach en familiegeluk

De bar van de camping is een ontmoetingsplaats en een plaats van gezelligheid, waar u op elk moment van de dag een verfrissende pauze kunt nemen, of een feestje kunt bouwen tijdens de animatie die de zomeravonden tot diep in de nacht verlengt.

Zoals u weet, hebben de Bretons een groot gevoel voor plezier. Om deze reputatie waar te maken, biedt onze camping in Morbihan elke zomer een kwaliteitsprogramma: themavoorstellingen, goochelen, cabaret, lotto, schuim-, disco-avonden, nachtzwemmen... Dit alles in een ontspannen en vrolijke sfeer die kenmerkend is voor de campinggeest. Zo kunt u optimaal van uw vakantie in Morbihan genieten!

Nuttige links & documentatie :