Camping met visvijver in Morbihan

Camping met visvijver in Morbihan

Gelegen aan de oever van een riviertje in de Morbihan, in Noyal-Muzillac, beschikt onze 4-sterrencamping Le Moulin de Cadillac ook over een kleine privévijver, gereserveerd voor onze enthousiaste kampeerders, of ze nu zondagvissers of ervaren sportvissers zijn.

Vissen, sport, ontspanning en gezelligheid in het hart van de natuur

Vissen is een opwindende buitenactiviteit voor zowel volwassenen als kinderen. Het is een zeer populair tijdverdrijf, toegankelijk voor iedereen en intergenerationeel, dat ontmoetingen aanmoedigt en uitnodigt tot ontsnappen. We wisselen tips en trucs uit, we discussiëren over passie en vis, hengels, werptechnieken, aas en haken...

Vissen is ook een sport die enige technische kennis en een beetje training vereist. Sommigen proberen de grootste vis te vangen, terwijl anderen geduld en concentratie leren. En dit alles in de verjongende rust van de natuur. Kortom, dit zou u niet mogen missen tijdens uw verblijf in de Morbihan!

Kom vissen op de camping

Wat is er beter dan een privévijver vol vissen direct op uw vakantieplek om u kennis te laten maken met de hengelsport of om meer tijd te besteden aan uw favoriete hobby?

De vijver van de Moulin de Cadillac, die vrij toegankelijk is, ligt op een steenworp afstand van uw camping in de Morbihan en is een favoriete plek voor liefhebbers van de reel en de haak. Karper, forel en voorn worden hier gevangen.

Het gezonde milieu zorgt voor water van zeer goede kwaliteit, waar zoetwatervissen in overvloed voorkomen. In het hoogseizoen worden er wekelijks uitgiften georganiseerd om het evenwicht van de plaats te bewaren. En voor de sportvisser organiseert onze camping in de zomer verschillende viswedstrijden.

Uitrusting, visvergunning

Dus, als je je laat verleiden door het avontuur, vergeet dan je uitrusting niet! Voor de gelegenheidsvisser die zijn hengel eens wil uitproberen, zijn er tal van winkels gespecialiseerd in visgerei in de buurt van onze camping in Morbihan (in Muzillac, Ambon, Pénestin...). Het is niet erg duur om te beginnen. Vissen vereist een minimum aan uitrusting: een hengel, een haak, een aas... en dat is het!

Wat de visvergunning betreft, moet u weten dat deze niet verplicht is. Aangezien de vijver zich op de camping bevindt, is het een privé-eigendom. U hoeft dus geen visvergunning te kopen!

Tot de volgende vakantie, aan de rand van het water, waar we het geluk van het vissen in Morbihan met u zullen delen!

Nuttige links & documentatie :