Camping met waterglijbanen in Morbihan

Camping met waterglijbanen in Morbihan

Wat zou een zwembad zijn zonder een waterglijbaan? Het waterpark van Camping le Moulin de Cadillac biedt u niet één... maar DRIE sensationele glijbanen ! Om tijdens uw vakantie in Morbihan sterke sensaties te beleven en fantastische momenten met uw gezin door te brengen, ontdekt u de Space Hole, de Kamikaze, en de boei Tsunami. Wie wordt deze zomer de koning of koningin van de glijbanen? Papa, mama of de kinderen? Eén ding is zeker, plezier, snelheid en sensatie staan op de agenda!

The Space Hole, de glijbaan die je alle kleuren laat zien

Kom tijdens uw kampeervakantie in Morbihan de Space Hole testen, een glijbaan met een spiraal en lichteffecten die uniek is in zijn soort! Op een hoogte van ongeveer tien meter, ga voor een ongelooflijke glijbaan! Na een duizelingwekkende afdaling in een "aquatube" van lichtjes, laat u zich meevoeren voor een dolle race voor de grote duik in het landingsbad. Een verbazingwekkende waterglijbaan die je alle kleuren laat zien!

Kom en meet jezelf met de Kamikaze, de glijbaan die hoofden doet omdraaien!

Hou je van sterke sensaties? Met zijn kronkels en snelle afdaling is de Kamikaze een waterglijbaan die speciaal is ontworpen om u een unieke ervaring en maximale glijsensaties te bieden. Op 14 meter hoogte met 60 meter glijvermogen, kijk niet naar beneden... Laat je niet imponeren, ga ervoor! 1, 2, 3, laten we gaan voor een duizelingwekkende afdaling! Een attractie gereserveerd voor kampeerders die geen hoogtevrees hebben. Dit is de perfecte manier om uw kampeervakantie in de Morbihan wat op te fleuren en uzelf een kleine adrenaline boost te geven!

  • De reuzenglijbanen zijn toegankelijk vanaf 10 jaar.
  • Kinderen moeten onder de verantwoordelijkheid van een volwassene staan.
  • Bekijk de video op Youtube

De Tsunami met boeien voor gegarandeerde sensaties!

Dit jaar moet je hoog komen, op 13 m kun je een boei omdoen om deze nieuwigheid te temmen, in duo of solo. Lanceer jezelf voor een afdaling die je zal doen gillen van genot en sterke sensaties zal geven. Hou vol, eenmaal boven kun je achteruit en de afdaling voltooien in een lange tunnel vol duisternis en gekleurde lichtringen, een uitzonderlijk visueel effect, om te landen in een spetterende finale.

Kom en amuseer je. Daag jezelf uit op de pentaglide. Kies een van de 2 sporen, stijg op en laat je glijden om met een grote plons te eindigen.

Om te doen wat de groten doen, kunnen de kleintjes ook het plezier van het glijden ontdekken op de 3 miniglijbanen

De reuzenglijbanen zijn toegankelijk vanaf 10 jaar. Kinderen moeten onder de verantwoordelijkheid van een volwassene staan.

Nuttige links & documentatie :