Verhuur van stacaravans in Morbihan

Verhuur van stacaravans in Morbihan

Genesteld in een groene omgeving, biedt onze camping in Morbihan, Le Moulin de Cadillac, in de buurt van de zee en de stranden van Damgan, een ruime keuze aan stacaravans en bungalows die passen bij uw wensen en uw budget.

Stacaravans... een andere manier om kampeervakanties te beleven

Houdt u ervan om uw vakantie in de open lucht door te brengen zonder uw comfort op te geven? Voor een verblijf in Morbihan met z'n tweeën, met vrienden of met het gezin, kunt u kiezen uit een ruim aanbod van "instapklare" stacaravans en bungalows, waar u zich direct thuis zult voelen!

Al onze kampeeraccommodaties staan op aangename plaatsen met bomen van ongeveer 100 m². Afhankelijk van het model, zijn onze stacaravans uitgerust voor 4, 6 en 8 personen, met 2 of 3 slaapkamers. Een televisie, tafel en stoelen, en veel bergruimte maken het woongedeelte compleet.

De keuken is volledig uitgerust met een kookplaat, koelkast, magnetron, serviesgoed, keukengerei, koffiezetapparaat... De maaltijden kunnen worden genuttigd in de woonkamer of op het houten terras met tuinmeubilair. De doucheruimte en het toilet zijn gewoonlijk gescheiden. Op een 4-sterren camping in Morbihan kunt u alles vergeten behalve comfort!

Nuttige links & documentatie :