Rochefort-en-Terre

 

Zonder enige twijfel een van de mooiste "Petites cités de caractère" van Bretagne, Rochefort-en-Terre neemt u mee op een reis door de tijd.

Aanschouw de stadsmuren, het kasteel en de oude woningen! De stad, bewonderenswaardig goed onderhouden, is het hele jaar door levendig met vrolijke winkeltjes, galerieën en kraampjes van ambachtslieden en kunstenaars. Te midden van weilanden en bos vindt u Rochefort-en-Terre, gelegen op een rotsachtige uitloper, dat zich mag rekenen tot de ‘plus beaux villages de France” (mooiste dorpen van Frankrijk).

Overal ziet u geraniums en klimops die het steen met hun kleurige bloemen versieren. Elk detail is hier goed verzorgd. Geplaveide straatjes, mooi ontworpen uithangborden, de stad lijkt wel een sieraad dat verscholen ligt in het hart van de Morbihan. Bewonder de huizen met kraaggewelven op het charmante place du Puits en in de rue Saint-Michel en geniet van deze unieke plek.

Zomer, de oude binnenstad is alleen toegankelijk voor voetgangers. Een waar genot.

En ce moment sur le Blog
La saison 2019 en préparation dans votre camping en Bretagne Sud

Mer dans le Morbihan

Vous pensez déjà à vos prochaines vacances dans le Morbihan ? De notre côté, l’ouverture de la saison 2019 est déjà dans toutes les têtes. Notre équipe s'y prépare avec enthousiasme de façon à ce que tout soit parfait lors de votre arrivée au camping. Découvrez un petit aperçu de ce qui vous attend pour la nouvelle saison !